Hétfő – Péntek: 09:00-17:00 ⇾ +36 70 366 74 24

 Blogok 

Bizarr zsibbadás – megtaláltuk az okát, a cukorbetegséget

Páciensem nagyon tanulságos történetét írtam le pár sorban, ami egy bizarr zsibbadással kezdődött, melyet a szokásos vizsgálatokkal nem tudtak az orvosok megmagyarázni. Egészségközpontunknak hála nagyon hamar kiderült az ok, és néhány hét alatt kezeltük is a problémát. Lássuk a teljes történetet:

40-es éveiben járó Beteg Bea bizsergő, égő érzés mellett végtag zsibbadást tapasztalt már 8-9 éve. A fura tünetei miatt 4 éve kivizsgálták, és semmit nem találtak. Ekkor azt gondolta, a nagyobb fizikai terhelés miatt fáradékony. Változtatott munkakört és jelenleg is a munkája sokkal könnyebb. Kicsit csökkentek a tünetei, de soha nem múltak el. 

Egy „egyszerű” vérvétellel – amikor a teljes anyagcsere vizsgálata meg volt  –  kiderült, hogy a szénhidrát rendszer felborult. Inzulin rezisztencia talaján már kimutathatóan magasabb vércukor szint igazolódott. A vizsgálat után az Aloe vera géllel tisztított, fogyasztott probiotikot, és zöld növényeket, az Omega 3-mal. Persze B12 és B komplex is bekerült a vitaminjai közé. 

Elkezdte a testmozgást, gyalogolt és lépcsőzött. Az étrendjéből teljesen kivette a finomított szénhidrátot, de a kenyeret és a tésztaféléket is elhagyta. 

Gyorsan, 2-3 hét múlva elkezdett fogyni, a zsibbadás 35%-kal csökkent. Az erőnléte sokat javult, sokkal több munka mellett sem fáradt ki. A hasa lement, elmúlt a puffadása. 

Gyorsan csináltatott egy kontroll véreredményt, és a vércukor már normál határon belül volt. így várt a sokkal később esedékes szakorvosi vizsgálatra. 

A fenti életmódváltással  6 hét alatt elérte, hogy az erőnléte visszatért, csaknem elmúlt a zsibbadás, a vércukor szintje rendeződött, az inzulin rezisztencia áll helyre, a puffadása megszűnt, a hasa laposabb lett, jobban alszik. Mire a szakemberhez jut, ahol gyógyszerben gondolkodnak, kezeli a kimutatott anyagcsere problémát.  

Jó érzés segíteni azzal, hogy a teljes kivizsgálással megtaláljam a problémát, és természetes úton elérjük ezt a gyors, és eredményes változást, javulást. Elgondolkodtató, hogy vajon miért nem ezzel a kezelési móddal kezdünk mindig?

Sikertörténetek

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Jelöld ki, hogy miről szeretnél hírlevelet kapni: