Hétfő – Péntek: 09:00-17:00 ⇾ +36 70 366 74 24

 Sikertörténetek 

Így értünk el kimagasló eredményt egy fél oldali bénulás orvosi és alternatív kezelésével!

Letaglózott, amikor sztrókot kaptam. Két hónapig csak néztem ki a fejemből, szomorkodtam és aggódtam. Keresgéltem az interneten, próbáltam valamibe megkapaszkodni. Valami tudást kerestem, ami nekem nincs és szemmel láthatóan azoknak az orvosoknak sincs, akikkel összehozott a sors.

A Doktornő volt az első orvos aki egy megoldandó és megoldható problémaként beszélt az állapotomról. Ez a hozzáállás és a nyilvánvaló segítő szándék teljesen más, mint amit eddig az orvosoktól tapasztaltam. Nem a jóindulatukban kételkedem, hanem a képzésükben.

Például : A Doktornő azzal kezdte a kezelésemet, hogy sokféle vitamint, ásványi anyagot, olajokat, természetes vérhígító és vérnyomás szabályozó készítményeket is ajánlott a gyógyszereim mellé. A többi orvos úgy hallgatott ezekről a lehetőségekről, mintha nem is léteznének. Ezeknek a természetes anyagoknak a hatására rövid idő múlva az 5 féle vérnyomáscsökkentő helyett már csak egy félét szedtem és szedek, jó vérnyomás értékek mellett. Táplálkozással kapcsolatos tanácsokat is kaptam és a gyógytornával kapcsolatban is.

Összefoglalva: Én fel akarok épülni ebből az állapotból.

Doktornő által ajánlott megoldások érthetőek és végrehajthatóak.

A tanácsaival eljuttatott abba az állapotba ahol már én is elérhetőnek tartom a felépülésemet. Most sokkal többet tudok az állapotomról, mint azelőtt és ez igen megnyugtató. Van mit csinálnom, és hatékonyan tudok javítani a saját sorsomon.”

(K.S.)

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Jelöld ki, hogy miről szeretnél hírlevelet kapni: