Hétfő – Péntek: 09:00-17:00 ⇾ +36 70 366 74 24

 Sikertörténetek 

SIKERES FOGYÁS – A HÁTTÉRBEN PAJZSMIRIGY BETEGSÉGET KEZELTÜNK

Beteg Béla azzal keresett meg, hogy a stresszes, állandóan utazós és dolgozós élete mellett rendszeresen eljár edzeni, mégis hízik. Kb 1 évvel ezelőtt orvosnál volt, amikor inzulinrezisztencia mellett  pajzsmirigy alulműködést (hypothyreosis) találtak nála. Ez utóbbi egy autoimmun gyulladás miatt alakult ki. Gyógyszereket kapott a pajzsmirigyére, és persze a cukorra is. A rossz közérzete és a hízás azonban továbbra is fennállt. 

Részletesebb kivizsgálás során kiderült, hogy a stressz mellett az emésztése romlott, az autoimmun gyulladás a bélflóra felborulása miatt alakult ki. A pajzsmirigyre adott gyógyszere csak a hiányzó hormont pótolta, de nem állította meg a gyulladásos folyamatot. 

Normál bélbaktériumok pótlásával, az Aloe Vera géllel való tisztításával, propolisz fogyasztásával az alapproblémát elkezdte kezelni. Étrendjét megváltoztatta, sokkal több vizet ivott és folytatta a mozgást. Ezzel elérte, hogy az autoimmun folyamat megállt, laborban ellenőrizhetően, a gyógyszereket csökkenthette, és sokkal jobb lett a közérzete, elindult a fogyása is. 

Az életmódváltással, a tisztítással, és a hiányzó anyagok pótlásával megállítottuk a folyamatot, és kevesebb gyógyszerrel egy sokkal jobb közérzetet értünk el. 

Örülök, hogy tudtunk segíteni, még olyan helyzetben is, ahol az orvoslás csak annyit  mond “majd pótoljuk, ha leáll a pajzsmirigy működése, addig nincs teendő.“ 

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Jelöld ki, hogy miről szeretnél hírlevelet kapni: