Hétfő – Péntek: 09:00-17:00 ⇾ +36 70 366 74 24

 Sikertörténetek 

Valóban lehetséges teljesen talpra állni a pánikbetegség tüneteiből?

Két éve májusában teljesen kimerültem. Kb. 10 orvos vizsgált, remegtem, szédültem, pánik rohamok kínoztak napjában 50-80 alkalommal és 3 hónapig hánytam, hasmenésem volt stb. Kaptam Xanax nyugtatót és antidepresszánst (nem voltam soha depressziós, de ez a pánikbetegség miatt kellett az orvosok szerint), továbbá altatót szedtem. 1,5 évig szedtem ezeket napi rendszerességgel, 25 kg.-ot híztam.

Akupunktúrás kezeléssel sikerült leszoknom az antidepresszánsról. Utána jöttek az iszonyú nagy elvonási tünetek, amelyeket nem tudtam hogyan tompíthatnék. Elkezdtem jógázni heti 3 alkalommal, ami visszaadta a nyugalmamat, viszont iszonyatos izom fájdalmaim voltak, és előjött egy újabb számomra megfejthetetlen „nem vagyok itt” érzés.

Nem sokkal később találkoztam Fábián Mária doktornővel, aki megismertette velem a Forever széles palettáját, elkezdtem szedni az Aloe Vera Gélt, a Pro-b-t, Arctic seat, a méhpempőt, Lyciumot, és továbbiakban is szedtem a megszokott vitamin csomagot, Calmagot és C vitamint. 3 hónap alatt elhagytam ezen termékek segítségével a Xanaxot és az altatót is. A termékek szépen csökkentették az állandó fáradság érzését, az izomfájdalmakat, a gyomorproblémáimat (mivel a gyógyszerek tönkretették az eddig is rossz gyomrom/ bélflórám), elmúlt a hasmenésem is.

Az utolsó Xanax elhagyása közben vettem észre, hogy ez a kis bogyó gerjesztette bennem a feszültséget.. Ahogy elhagytam és ittam a Calmag italport, gyönyörűen csökkent a feszültség!!!

Továbbá a dohányzástól is elbúcsúztam, mivel nincs késztetésem arra, hogy rágyújtsak egy cigire. Keményen dolgozom, kezd tisztulni a fejem, pánikrohamok nincsenek, szédülés, remegés nincs, savasodás teljesen megszűnt – állandó gyomorsav problémáim és refluxos tüneteim voltak korábban.

Fábián Mária doktornő tudását és hozzáértését nagyra értékelem, minden szavára hallgattam és talán ezért is sikerült ezen “gyógyszer maradványoktól” is megszabadulnom. Külön köszönöm a segítségét!

(B.M. – 35 éves)

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Jelöld ki, hogy miről szeretnél hírlevelet kapni: